Bekijk hier de webversie
 
 
 
headerafbeelding
  Vernieuwen Wilhelminasluis - vrijdag 19 december  
 
> Jaaroverzicht werkzaamheden Wilhelminasluis
> Tijdcapsule: stuur ook een bericht naar de toekomst!
> Historische Groote Sluis goed gebruikt
> Rondleidingen
> Sluislezingen
> Fijne feestdagen en voorspoedig 2015
 
 
 
Jaaroverzicht werkzaamheden Wilhelminasluis

Het einde van het jaar nadert. Een mooie kans om ook voor de Wilhelminasluis terug te blikken aan de hand van een kort jaaroverzicht en diverse films van de Video-Filmgroep Saenden in samenwerking met Heijmans.

Lees verder
 
 
 
Tijdcapsule: stuur ook een bericht naar de toekomst!

Bedenk een unieke inzending voor de tijdcapsule van de Wilhelminasluis. Een boodschap voor de Zaankanters van de volgende eeuw.

Lees verder
 
 
 
Historische Groote Sluis goed gebruikt

De historische Groote Sluis werd het afgelopen vaarseizoen op initiatief van de gemeente Zaanstad na jaren weer in gebruik genomen. Een groep enthousiaste vrijwilligers werd hiervoor speciaal opgeleid.

Lees verder
 
 
 
Rondleidingen
Iedere dinsdag starten er rondleidingen bij het informatiecentrum van de provincie aan de Zuiddijk 39. Om 15.00 en 15.30 uur krijgt u onder begeleiding van aannemer Heijmans een actuele inkijk op het verloop van het project. Lees verder
 
 
Sluislezingen

Begin 2015 start de provincie met een serie sluislezingen. In deze lezingen vertellen interessante sprekers een aansprekend verhaal over onderwerpen die gerelateerd zijn aan het vernieuwen van de Wilhelminasluis.

Lees verder
 
 
 
Fijne feestdagen en voorspoedig 2015
In 2014 is een start gemaakt met de uitvoeringswerkzaamheden voor de vernieuwing van de Wilhelminasluis. De werkzaamheden zijn door vele geïnteresseerden live op de bouwlocatie of digitaal via de website nauwlettend gevolgd. Ook voor de gebruikers van het sluizencomplex gingen de werkzaamheden niet onopgemerkt voorbij. Op dit moment wordt voornamelijk achter de schermen doorgewerkt om het werk op een betrouwbare manier te vervolgen. Wij hopen ook in het nieuwe jaar weer te mogen rekenen op de constructieve medewerking van alle belanghebbenden. Duidelijk is dat ook 2015 weer een interessant sluisjaar zal worden. Mede namens bouwer Heijmans wenst provincie Noord-Holland u fijne feestdagen en een voorspoedig 2015.
 
 
 
 
Colofon
Nieuwsbrief vernieuwen Wilhelminasluis is een uitgave van de provincie Noord-Holland, Directie Beheer en Uitvoering, sector Realisatie Infrastructuur.
> Uitschrijven voor deze nieuwsbrief
> Profiel aanpassen