Lees over de stand van zaken van het project.
Niet goed leesbaar? Bekijk de webversie
Provincie Noord-Holland
 
Header herinrichting N243
Nieuwsbrief herinrichting N243

In deze nieuwsbrief leest u de stand van zaken van het project N243 Alkmaar – Avenhorn. De N243 is de provinciale weg door Schermer (Noordervaart), Beemster (Schermerhornerweg en Middenweg) en Koggenland (Provincialeweg). Het is een smalle weg met veel verkeer, een aantal drukke kruisingen en directe wegaansluitingen van woningen en bedrijven. Om de N243 veiliger te maken, krijgt de weg een nieuwe inrichting. Tegelijk wordt groot onderhoud aan de weg uitgevoerd.

 
  N243 rotonde Kathoekdef  
     
  Stand van zaken project  
  De laatste nieuwsbrief ontving u een half jaar geleden. In de tussentijd ging de voorbereiding achter de schermen verder door. De provincie zoekt een aannemer die niet alleen de werkzaamheden voor een goede prijs kan maken, maar onder andere ook rekening houdt met het beperken van de verkeershinder en de omgeving.  
 
  Lees meer
 
 
 
  N243 bewoner aan het woorddef  
     
  Bewoner aan het woord: wonen aan rotonde Kathoek  
  De familie Kaljee woont sinds 1996 aan de Kathoek. Sindsdien is de omgeving rondom het huis een aantal keer veranderd. Bij het aankomende groot onderhoud aan de N243 komt naast het huis van de familie een rotonde. De heer Kaljee vertelt over de veranderingen.  
 
  Lees meer
 
 
 
  N243 impressie ontwerp brugleuningdef  
     
  Speciale brugleuningen  
  De provincie ontwerpt samen met ruimtelijk grafisch ontwerper René Knip en dijkoloog Willem Messchaert speciale leuningen voor enkele bestaande bruggen langs de N243. Het is nog een verrassing wat u straks op de leuningen kunt lezen. De heren Knip en Messchaert vertellen wel al hoe zo’n ontwerpproces eruitziet.  
 
  Lees meer
 
 
 
  N243 appdef  
     
  Download de app N243  
 

Wist u al dat u het project ook kunt volgen via de app N243? De provincie ontwikkelde voor dit project een zogenoemde omgevingsapp. Deze app kunt u gratis downloaden op uw mobiele telefoon en/of tablet via de App Store voor Apple en via de Google Playstore voor Android.

 
 
  Lees meer
 
 
Colofon

Op de website www.infoN243.nl vindt u meer informatie over het project. 

Bij vragen kunt u bellen naar het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800 – 0200 600 (gratis) of mailen naar infoN243@noord-holland.nl.
Volg de provincie

www.noord-holland.nl
Afmelden voor deze e-mails Aanmelden voor de nieuwsbrief