Bekijk hier de webversie
 
 
 
headerafbeelding
  Aan het werk in regio Waterland - dinsdag 15 december  
 
> Digitale nieuwsbrief Waterland
> Grote belangstelling voor inloopavond Ilpendam
> Verdubbeling N244 is begonnen
> Verbetering busvervoer tussen Ilpendam en Purmerend
> Maak kennis met de Special Forces
> Omgevingsmanager Jan Steenis stelt zich voor
> Oosthuizerbrug in een nieuw jasje
> Communicatie
> Vragen?
 
 
Digitale nieuwsbrief Waterland

De provincie Noord-Holland informeert u via deze digitale nieuwsbrief over de ontwikkelingen in de regio Waterland. In de nieuwsbrief ‘Aan het werk in regio Waterland’ leest u actuele informatie over de wegwerkzaamheden aan de wegen N244, N247 en N235.

 

Kent u mensen die ook op de hoogte willen blijven van de ontwikkelingen in de regio Waterland? Attendeer hen op deze digitale nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan via www.infoN244.nl of www.bereikbaarheidwaterland.nl

 
 
 
Grote belangstelling voor inloopavond Ilpendam

Zo’n zestig mensen kwamen naar de inloopavond op 1 december in het Dorpshuis van Ilpendam. Aanwezigen hebben gekeken naar de ontwerpen van de spitsbusbaan en de voetgangerstunnel. Op tekeningen, artist impressions en een animatiefilm kon men bekijken hoe de situatie in Ilpendam er uit komt te zien. 

Lees verder
 
 
 
Verdubbeling N244 is begonnen

 De provincie is gestart met de verdubbeling van de Provincialeweg N244 tussen de A7 en de Monnickendammerjaagweg (N247). Half november 2015 is de aannemer met de voorbereidende werkzaamheden begonnen langs de weg. Vanaf februari 2016 begint de daadwerkelijke verdubbeling van de provincialeweg. Het uitvoeren van de werkzaamheden gebeurt in fases. Per fase wordt een deel van de N244 vernieuwd. 

Lees verder
Spoorviaduct N244
 
 
 
Verbetering busvervoer tussen Ilpendam en Purmerend

De Stuurgroep Bereikbaarheid Waterland heeft besloten dat er een spitsbusbaan komt op de Jaagweg (N235). Zij zien met name veel voordelen voor busreizigers in de spits. De nieuwe busbaan is voor beide richtingen te gebruiken. 

Lees verder
 
 
 
Maak kennis met de Special Forces

Het projectteam N244 is een bijzondere samenwerking aangegaan met de Special Forces uit Purmerend. Deze samenwerking gaat over betrokkenheid, werkervaring opdoen en verbinding in de regio Waterland.

Special Forces is een groep jongeren van de Prinsenstichting met een verstandelijke beperking.

Lees verder
De Special Forces
 
 
 
Omgevingsmanager Jan Steenis stelt zich voor

Jan Steenis, mogelijk heeft u hem wel eens gezien of gesproken. Jan is omgevings-manager voor de spitsbusbaan tussen Purmerend en Ilpendam. Maar wat doet een omgevingsmanager precies? Wat is zijn rol? En waarvoor kunt u bij Jan terecht?

 

Waar kom je vandaan Jan? “Na 14 jaar op Texel gewoond te hebben woon ik nu met mijn vrouw in Schagen. Ik heb drie kinderen. Ik werk nu zo’n negen jaar bij de provincie Noord-Holland. Ik voel mij dan ook een echte Noord-Hollander”

 

Wat beteken jij voor de bewoners? “Als omgevingsmanager ben ik de brug tussen de bewoners en de organisatie. Ik ben bij veel mensen in de directe omgeving thuis geweest.

Lees verder
 
 
 
Oosthuizerbrug in een nieuw jasje
In het najaar van 2016 start de provincie met het vervangen van de Oosthuizerbrug. De Oosthuizerbrug ligt in Oosthuizen, in de gemeente Zeevang en de gemeente Beemster. De nieuwe brug wordt breder zodat auto's en fietsers elkaar vanaf beide kanten kunnen passeren. Het verbreden van de brug verbetert de verkeersveiligheid en de doorstroming, ook op de omliggende wegen. Lees verder
Visualisatie nieuwe Oosthuizerbrug
 
 
Communicatie

Actuele informatie over de voortgang, planning, uitvoering en omleidingen in het gebied Waterland vindt u via de websites www.infoN244.nl en www.bereikbaarheidwaterland.nl, digitale nieuwsbrief en op twitter @N235N247 en @InfoN244.

 

Vragen?

Voor vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met het Servicepunt Provincie Noord-Holland via het gratis telefoonnummer 0800 0200 600. U kunt ook mailen naar infoN244@noord-holland.nl voor vragen over de verdubbeling van de N244 of naar BereikbaarheidWaterland@noord-holland.nl voor vragen over het programma Bereikbaarheid Waterland.

 
 
Colofon

Nieuwsbrief ‘Aan het werk in regio Waterland’ is een uitgave van de provincie Noord-Holland.

Meer informatie op: www.infoN244.nl en www.bereikbaarheidwaterland.nl             

Twitter: @N235N247 en @InfoN244             

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

> Uitschrijven voor deze nieuwsbrief
> Profiel aanpassen